TU Delft My Timetable 1.1

Written by Tom Verhoeff on. Posted in Eveoh

A few days ago we delivered version 1.1 of the My Timetable Blackboard module to the Delft University of Technology. The module is now compatible with Blackboard 9.1 and some minor problems have been solved. The new version will be available on Blackboard soon. Full list of fixes:
summary: summary: Fix URL for BB 9.1. Now uses PluginUtil to get the correct URL, so it works in all versions. summary: Fix BB 9.1 UserDataService exception with workaround. summary: Fixes nullpointer when looking at activities without module. summary: Fixes #39 auto period selection at export. summary: Clientside properties introduced. summary: ClientConfiguration introduced. summary: Ignore compiled classes. summary: Fixes smaller top frame. summary: Moved export format to nice place and gave it a better name. summary: Fixed #37: Gebruikersprofiel leegmaken summary: Serverside implementation of ‘clear schedule’ for #37 summary: Fixed #40 – huidige datum in bestandsnaam export summary: Fixed #38 – Datepicker breder maken summary: Font size tabs aangepast summary: TabLayoutPanel styling gefixt voor GWT 2.0.3 summary: GWT upgrade to 2.0.3 summary: Small changes to make source MySQL compatible

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Comments (2)

 • Jos Vermeulen

  |

  Hoi,

  Is het mogelijk om ook een rssfeed uit jullie programma te krijgen. Volgens mij is dat nu nog niet mogelijk met deze versie. Zo ja, kun je mij vertellen waar. Ik krijg alleen maar ics bestanden geexporteerd.

  M.V.G.

  Jos Vermeulen
  Collegerama @ tudelft

  Reply

 • tomverhoeff

  |

  @Jos: Een live iCalendar feed staat gepland voor versie 1.3, deze leveren wij eind augustus op aan de TU. Volgend collegejaar kun je daar dus volop gebruik van maken

  Reply

Leave a comment