SISLink 2010

Written by Tom Verhoeff on. Posted in Eveoh

De afgelopen twee dagen was ik op de conferentie SISLink 2010 “Schakelen in de keten”. Op deze conferentie waren zowel leveranciers als gebruikers van studentinformatiesystemen aanwezig. Er werden vooral veel ervaringen uitgewisseld en als mede-ontwikkelaar van het My Timetable building block voor de TU Delft mocht ik dan ook een presentatie van een uur afleveren. Mijn presentatie is te vinden op slideshare: Op het congres heb ik veel interresante voorbeelden gezien van koppelingen tussen verschillenden systemen als Syllabus, Osiris en Blackboard. Ook op mijn presentatie werd positief gereageerd en met een beetje geluk kunnen we binnenkort nog meer studenten voorzien van de meest up to date roosterinformatie via een mooie interface. In ieder geval gaan we de komende maanden hard aan de slag met nieuwe functionaliteiten als de live iCalendar feed en later een open webservice die zowel op de TU Delft als de Raboud Universiteit in Nijmegen geimplementeerd worden. Er zijn nog ideeen voor veel meer mogelijkheden maar daarover binnenkort meer. Update: Inmiddels heeft Willem van Valkenburg ook een uitgebreide blogpost gepubliceerd over dag 2 van het congres. Deze post is hier te vinden.

Tags: , , , , , ,

Trackback from your site.

Comments (1)

  • CAR INSURANCE

    |

    Whenever I till out an application, in the part that says “lf an emergency, notifyz” I put ”DOC’l`OR”. What’s my mother going to do?

    Reply

Leave a comment